Tickets/inschrijvingen

Stichting Oosterwijkse Pinksterfeesten

Algemeen

Hieronder kunt u alle informatie vinden omtrent de werkwijze met betrekking tot de inschrijvingen van de TrekkerTrek wedstrijden.
Stichting Oosterwijkse Pinksterfeesten organiseert de wedstrijd en via onze website is de inschrijving en betaling van de deelname kosten te realiseren.

Wij proberen deze informatie zo compleet mogelijk weer te geven, maar mochten er vragen zijn, of het nu gaat om extra informatie omtrent de inschrijvingen, over de hieronder weergegeven informatie, etc, neem gerust contact met ons op.

Wij zijn een stichting die met vrijwilligers van de buurtvereniging een leuk weekend probeert te organiseren voor liefhebbers van TrekkerTrek inclusief een feestavond met live-muziek.

Gegevens

Handelsnaam Stichting Oosterwijkse Pinksterfeesten
KVK nummer 67405185
BTW nummer Niet BTW plichtig
Vestigingsadres Hogeveldweg 6, 7021 MS, Zelhem
Contactpersoon (voorzitter) Ard Looman
Contactpersoon (inschrijvingen) Hans Looman
Telefoonnummer (inschrijvingen) 0625332206
Email adres oosterwijksepinksterfeesten@gmail.com (voorkeur)

Retourbeleid

Mocht u zich hebben opgegeven voor onze wedstrijd en toch niet kunnen, neem contact met ons op via mail (bij voorkeur) of telefoon.
In goed overleg kunnen de kosten eventueel teruggestort worden.

Voorwaarden

We kunnen een heel document schrijven omtrent voorwaarden.
Maar aangezien wij een stichting zijn en het ons gaat om een gemoedelijk evenement, zijn wij ten alle tijden voornemens om vragen/problemen of wat dan ook op een goede manier op te lossen.
Indien de inschrijvingskosten zijn voldaan en u onverhoopt niet mocht kunnen komen, neem gewoon contact op en we komen er wel uit.
Via onze betalingsprovider Mollie (mollie.com) kunnen wij iedere betaling terugvinden, of eventueel terugstorten.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op 28 februari 2023.